Startup Talks: от MVP до Продукт

Събитята организирани от Startup Activator 5.0 са с поименна покана. Поискай своята от бутона по-долу.

СЪБИТИЯ

5/5/20241 мин четене

Заповядай на третото нетуъркинг събитие на Startup Activator 5.0!

Ще си говорим как се изгражда стартъп от MVP до продукт, готов за широкия пазар?

Лектор на събитието ще бъде Николай Христов - Head of Product @ Email Industries, Co-founder & CTO Edison Marks и Founder на Nomadcy - MVP Studio

Тип на събитието: Само с покани

Формат: Разговор на живо и нетуъркинг

Старт: 21.05.2024 от 18:30

Място: Ще разбереш от твоята персонализирана покана!

Събитието е подходящо за настоящи и бъдещи основатели на StartUp компании, както и потенциални инвеститори във технологични проекти.

Допълнителна информация първия лектор на събитието:

Ник Христов е динамичен стартъп ентусиаст и архитект на MVP с над 15 години опит в създаването на иновативни технологични решения. Като съосновател и технически директор на Edison Marks, Ник е играе ключова роля в създаването на напредничави решения за киберсигурност. Неговият предприемачески дух се разцъфтява като основател и изпълнителен директор на Nomadcy, където се специализира в разработването на MVP за стартъпи, превръщайки идеи в работещи продукти.

Експертизата на Ник в екосистемата на стартъпите е допълнително доказана от неговата активна роля като консултант и съветник на няколко стартъпа, водейки ги през труднстите на растежа и пазарната валидация и продукта..

Ник Христов притежава магистърска степен по информационни технологии от Университета Кларк и бакалавърска степен по компютърно инженерство от Технически университет Варна


Ако искате да разберете как се създава успешно MVP, поискай своята покана, попълвайки кратка форма с няколко въпроса!